Appetite To Discover

De Reis, Food en Natuurbeleving site van Christel Bedert

LES LACS DE L’EAU D’HEURE – nieuw hotel en seminariecentrum

In het Waalse vakantie- en recreatiegebied Les Lacs de l’Eau D’Heure wordt op 10 oktober de eerste steen gelegd van een nieuw hotel en seminariecentrum. Zo wordt het logiesaanbod nog veelzijdiger.

 

Rond les Lacs de l’Eau d’Heure heeft zich tijdens de voorbije decennia een gigantische toeristische trekpleister ontwikkeld, de grootste van Wallonië. Voor de vakantiegangers zijn er onbeperkte recreatie- en logiesmogelijkheden. De bouw van een nieuw hotel, waarvan de eerste steen op 10 oktober wordt gelegd, is een zoveelste stap in de ontwikkeling van een eersterangs infrastructuur.

 

Golden Lakes Villages, nog beter dan thuis !

 

Het vakantiedorp Golden Lakes Village is een initiatief van Group Lamy die niet alleen de bouw van het dorp regelt, maar ook instaat voor de verkoop en verhuur van de vakantiehuizen. ‘De vakantieganger moet het hier minstens even goed hebben als thuis, mensen die bij ons op weekend komen kunnen zich aan een infrastructuur verwachten die zelfs nog beter is dan thuis’, aldus Jordane Lamy, Afgevaardigd Bestuurder. En dus werden in het Golden Lakes Village vakantiewoningen gerealiseerd volgens de meest strikte milieunormen, geen hoogbouw, in een super aantrekkelijke site, ingebed op een helling met schitterend uitzicht op Lac La Plate Taille.

 lac

Nieuw hotel

 

Er staat nog veel meer te gebeuren in het Golden Lakes Village want op 10 oktober wordt de eerste steen gelegd van een nieuw hotel dat eind 2016/begin 2017 wordt geopend. Het is de bedoeling het logiesaanbod veelzijdiger te maken en dus naast vakantiewoningen ook appartementen met hotelservice aan te bieden. Dit hotelconcept zal ongetwijfeld gezinnen, families, vrienden en groepen aanspreken. Nog vermelden dat de financiering van de hotelresidentie is gebaseerd op een nieuw concept, nl. de mogelijkheid tot aankoop in volle eigendom van een hotelkamer of studio. Het voordeel is onder andere het recupereren van de BTW op de aankoop en het besparen van belastingen omdat de verhuuropbrengsten fiscaal neutraal zijn.

 

Seminariecentrum

 

Omwille van de stijgende vraag naar incentives, zeker in een omgeving met zoveel sport- en recreatiemogelijkheden, wordt naast het hotel ook een centrum voor seminaries gebouwd. Het seminariecentrum telt 8 moduleerbare zalen en kan tot 250 personen ontvangen. De hotelresidentie positioneert zich hierdoor in de MICE-markt en ontwikkelt exclusieve zakenformules.

 

Info: www.goldenlakesvillage.be, www.lacsdeleaudheure.be

 

Het Land van de Meren ligt in de provincie Henegouwen en Namen. Het is een vakantiebestemming voor het hele  jaar en voor jong en oud. De infrastructuur is fantastisch met comfortabele vakantiewoningen en bungalows, mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, duiken, waterskiën, wandelen, fietsen. Het Land van de Meren is een goede uitvalsbasis om de verscholen hoekjes in het zuiden van Wallonië te ontdekken. Kortom, het is een uitgelezen dichtbij huis bestemming met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 1 oktober 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: