Appetite To Discover

De Reis, Food en Natuurbeleving site van Christel Bedert

Costa Blance Zuid – een kennismaking

De Costa Blanca is hot – letterlijk en figuurlijk – bij Belgen, bij Knokke-Heistenaars in het bijzonder, en daar zijn enkele goede redenen toe, als daar zijn 244 kilometer zonovergoten kust met een totaal van 74 zandstranden. Dagelijkse vluchten vanuit Brussel of Oostende. Voor wie tijd heeft per auto bereikbaar. 28 graden in mei (echt waar, zelf ervaren). Zoutmeren die zorgen voor een ultragezonde omgeving. En dit alles…spotgoedkoop. Het is nu al enige tijd dat Casaspanje.be een KriebelOpReis partner is. Ik volg hun berichtgeving en reclame op. Ik heb al heel veel aanbiedingen minder dan 100.000 euro zien passeren. Al heel veel luxe villa’s  aan een prijs waarvoor je in België nog geen studiooke hebt. En, ik heb nog geen enkele promo zien verschijnen waarbij aan de woonst niet, minstens een gemeenschappelijk, zwembad was verbonden. Dat is natuurlijk ultra belangrijk voor iemand zoals ik die toch heel graag baantjes gaat trekken in een ondiep zwembad (inside joke).

Serieus nu. Hoe leuk het ook is om op vakantie te gaan en dit, indien mogelijk, het hele jaar door te doen, toch is het niet verstandig tijdens je vakantie à l’improviste een appartementje in Spanje te kopen, gewoon omdat het ‘slechts’ 80.000 euro is of zo. Je kan achteraf zo soms wel eens een beetje spijt hebben van je impulsieve aankoop, omdat in de winter je levendig dorpje een dood gat is, of dit wat je in gedachten had, toch net wel een beetje te ver afgelegen is. Daarom maak ik graag reclame voor Casaspanje.be. Omdat dit een Belgische makelaar is – gevestigd in Knokke-Heist én met 25 jaar ervaring. Die je de tijd laat om je keuze te maken, de pro’s en cons aan elkaar af te wegen. Ter plaatse in Spanje met je gaat kijken. In België en in Spanje alle administratie voor je regelt. Die op lange termijn meedenkt. Met u.

Met mijn bedrijfje De Communicatiesprong sta ik al een tijd in voor de mailings van Casaspanje.be. Wil je opgenomen worden in hun mailing list, stuur me dan een mailtje via christel@communicatiesprong.be.

mei 2016 - costa blanca zuid (21)

En dat het er mooi is, blijkt uit de foto’s die ik heb genomen aan de zoutmeren van de Costa Blanca Zuid en in het stadje Cartagena. Ik had er zelfs een bijzondere ontmoeting met een roofdier. En met zijn baasje. (wink). Leuk weetje, Costa Blanca is Spaans voor witte kust. De naam Costa Blanca is bedacht in 1957 door de luchtvaartmaatschappij BEA (British European Airways) die toen begon met vluchten tussen Londen en Valencia. Vanuit de lucht kun je de vele witte stranden zien en het was tegelijkertijd een goede commerciële slogan. Dixit Wikipedia.

De naamgeving van de Spaanse Costa Blanca is m.a.w. gewoonweg steengoede marketing.

2 reacties op “Costa Blance Zuid – een kennismaking

  1. De Kriebel
    2 september 2016

    Dit is op christel 'de kriebel' bedert herblogden reageerde:

    Waarom het niet verstandig is tijdens je vakantie à l’improviste een tweede verblijf te kopen…

  2. Pingback: De gratis info- en beursweekends van CASASPANJE.BE zijn er weer | dekriebelopreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 2 september 2016 door in Kriebelervaringen, Spanje, Travelweetjes en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: