Appetite To Discover

De Reis, Food en Natuurbeleving site van Christel Bedert

Ik ga op reis en neem mee…

…Correctie. Ik ging op reis en nam mee. Een valies vol lectuur uiteraard. Met wie mijn Echtgenoot tijdens Zijn vakantie me heeft moeten delen?

cap magazine

  • Met George R.R. Martin. A Game of Thrones. Book One of A Song of Ice and Fire. Na het verslinden van alle Game of Thrones jaargangen die Telenet Play More me te bieden had – de volle zes reeksen dus – was ik nog niet verzadigd. Ben aan de boeken gestart. Het lezen van een vreemde taal – alhoewel, Engels is mij niet zo vreemd – zou bovendien vroegtijdige dementie tegen gaan. Ik moet trouwens dringend terug op reis. Zodat ik aan Book 2 kan beginnen. Just can’t get enough, zelfs niet na 801 bladzijden.
  • Met Guido Deville. ’t Is te zeggen, met het boek ‘Memoires van een Kasteelrover’ geschreven door Rico Castellino en José Masschelin dat hij heeft uitgegeven. Met zijn 169 bladzijden ietsje minder fel dan The Game… ik heb het lezen daarvan gelegeerd naar Echtgenoot – wegens zelf te druk bezig met… The Game. Echtgenoot heeft het boekje in één ruk uitgelezen. Dat zegt genoeg.
  • Met Petra De Pauw. Mum&Me. Bucketlist voor mama en dochter. We hebben op reis – in Gran Canaria – meteen onze eerste punten verdiend door samen dolfijnen te spotten. Brengt moeders en dochters van alle leeftijden dichter bij elkaar door in onze zotte online wereld herinneringen vast te leggen op papier. Onze Boys, zijnde Echtgenoot en Zoon staan al te popelen op de uitgave van een mannelijke versie van de list.
  • Met Cap Magazine nr. 141. Dit omdat ik – narcistisch zijnde – wel eens mijn eerste publicatie in dit glossy paardenmagazine met eigen ogen wou lezen.
  • Met wie hij me nog zal mogen delen? Met Philippe Moureaux en ‘De Waarheid over Molenbeek’. Wat dat zal geven?  I’ll keep you informed.

 

Eén reactie op “Ik ga op reis en neem mee…

  1. De Kriebel
    3 september 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 3 september 2016 door in Travelweetjes en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: