Appetite To Discover

De Reis, Food en Natuurbeleving site van Christel Bedert

Verblijven in Scandinavische sfeer in Duitsland

In augustus 2019 opent aan het Dümmermeer, in het noordwesten van Duitsland, een uniek vakantiepark geheel in Scandinavische stijl en sferen. Vanaf dat moment is het mogelijk om op slechts 120 kilometer afstand van de Nederlandse grens te genieten van een vakantie in Deense stijl. Een team van Duitse projectontwikkelaars neemt NOVASOL in de arm als exclusieve verhuurpartner met het vertrouwen dat hiermee vele vakantiegasten uit Europa geënthousiasmeerd worden voor een verblijf.

 


Identiteit
Vakantiepark Marissa hecht vooral veel waarde aan sfeer en recreatie. Naast alle moderne faciliteiten ervaart men in de vakantiehuizen en +appartementen een hoogwaardige en ontspannen verblijfservaring in combinatie met het typisch Scandinavische gevoel van “Hygge”. Het vakantiepark ligt in de directe nabijheid van het prachtige landschap van natuurpark Dümmer. Veel huizen en appartementen beschikken over welness faciliteiten en op het park ligt een ‘Plaza’ waar (water)recreatie en horeca aangeboden wordt.


Duurzaamheid en architectuur
De duurzame en energiezuinige vakantiehuizen en -appartementen liggen ingebed in het natuurlijke landschap van het Dümmermeer. De accommodaties zijn ontworpen door architecten uit Scandinavië en voornamelijk ingericht met Deens designmeubilair van het merk HAY. 253 vakantiehuizen, ruimte biedend aan 4 tot 10 personen liggen verspreid over het gehele park. De 223 appartementen zijn gesitueerd binnen drie van de zeven parkzones.


Natuurgebieden op het park
Het Dümmer natuurgebied en landschap weerspiegelt zich op het vakantiepark. Het recreatiepark is verdeeld in zeven zones allemaal met een eigen karakter. Aan het strand, vogelgebied, in het park, in het veld, in het bos, aan de vijver en in de tuin. De vakantiehuizen die in de diverse gebieden zijn gesitueerd komen volledig tot hun recht door rekening te houden met de diversiteit en karakters van de zones.

Aanvullende informatie over het park de vakantiehuizen en de appartementen:  https://www.novasol.nl/vakantie/vakantieparken/duitsland/marissa     

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 25 mei 2019 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: